PSC de La Llagosta

El PSC de La Llagosta somos mucho más que un partido político, somos un conjunto de personas que nos organizamos para intentar buscar conjuntamente una solución a los problemas que cada día se nos plantean en la sociedad. Somos parte de la ciudadanía de La Llagosta, pueblo al que queremos y pertenecemos, actualmente somos alrededor de un centenar de militantes y casi 300 simpatizantes.

Te dejamos el post de la configuración de la ejecutiva actual. Elegida el  23 de Abril de 2012.

“El PSC de La Llagosta, ha escollit una nova direcció i fixa els reptes per als propers anys renovant com a Primer Secretari del PSC de La Llagosta a Antonio Rísquez.

Aquest dilluns 23 d’abril ha tingut lloc a la Casa del Pueblo, l’assamblea de renovació del PSC de La Llagosta, que ha servit per renovar els òrgans per als propers 4 anys.

Rísquez ha exposat l’informe de gestió, amb una alta dosi d’autocrítica, de la Comissió Executiva sortint, que ha liderat durant els darrers temps i que ha rebut el suport majoritari dels militants i les militants.

Acte seguit s’ha presentat la nova Comissió Executiva i els delegats i delegades al Consell de Federació del PSC del Vallès Oriental, acompanyada per l’exposició dels principals eixos d’actuació que conformen el projecte, els reptes i objectius de l’organització local per als propers tres anys.

Rísquez ha fet referència a la nova etapa que s’obre a partir d’ara, amb un partit sense lligadures, més dinàmic, més participatiu i totalment obert a la ciutadania, que passi de estar a  la societat a ser la societat, posant-se com sempre al costat dels que més pateixen, intentant construir una societat mes justa i igualitària.

També ha destacat que amb l’excusa de la crisi económica la dreta està implantant el seu model de societat carregant-se cada día una mica més els pilars básics de l’Estat del Benestar i per això ha recordat que el PSC de La Llagosta estarà allà on calgui per defensar els drets dels llagostencs i llagostenques.

Després de diferents parlaments i intervencions, la militància ha escollit per unanimitat, la següent composició de la nova Comissió Executiva Local:

La nova executiva està dissenyada en tres àrees:
– Coordinació General, encapçalada per Antonio Rísquez (Primer Secretari), Raúl Valero (Secretari d’Organització) i Lluís Ortí (Sec Adjunt a Organització).
– Política municipal, encapçalada per Mariano Garcia, Xavi López (Secretari Adjunt), Antonia Illescas (Secretaria de Política Social) i Leonor Sabaté (Secretaria de polítiques d’Igualtat i Gent Gran).
– Acció Política, encapçalada per Oscar Sierra i Raúl López. Amb les Secretaries de Participació, Informació , Acció 2.0 i  Secretaries de Formació, Joventut, Dinamització, respectivament.

També formaran part de l’executiva com a vocals, Maria Gaona, Conchi Jimenez, Montse Cepas, Bea Mateo i Raquel Martínez, cada vocal rebrá una delegació específica de treball i de responsabilitat que es determinaran en pròximes executives i serà ratificat per assemblea.

Les reunións de la Comissió Executiva seran obertes als i les militants de l’agrupació que hi vulguin participar.

Formaran part del Consell de Federació, Antonio Rísquez, Raquell Martinez, Raúl López, Maria Gaona, Antonia Illescas, Lluís Ortí, Mariano Garcia i Leonor Sabaté.”

%d bloggers like this: