JSC de La Llagosta

Les Joventuts Socialistes de La Llagosta som un grup de joves que creïem en la política com una de les formes més eficients de solucionar els problemes de la ciutadania  a la vegada que ens organitzem entorn a ella. Som una agrupació local de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) organització independent amb una carta de valors i uns estatuts propis. Però a la vegada vinculada directament amb el PSC.

Treballem per a la reflexió, debat i formació amb l’objectiu de crear un discurs autònom i novedós amb capacitat d’incidència a la societat i al socialisme. Reivindiquem els nostres ideals i propostes al carrer, als espais interassociatius, culturals i lúdics, als mitjans de comunicació i a les institucions.

Col•laborem activament al teixit associatiu de Catalunya, les organitzacions sindicals, el Consell nacional de la Joventut i a les plataformes territorials del món associatiu juvenil.

Participem als organismes internacionals socialistes juvenils com la IUSY i l’ECOSY amb l’objectiu de coordinar la nostra lluita i les nostres reivindicacions comunes. Tamateix la JSC està confederada amb las Juventudes Socialistas de España amb la que té relacions fraternals.

Sempre ens trobaràs a l’esquerra del PSC, amb una postura més reivindicativa, segurament fruit del nostre temperament jove.

Fem moltes activitats, dintre i fora del municipi, entorn a la política, cultural, oci, esport,  i molts més àmbits, una de les nostres especialitats son les famoses escoles de formació de caps a nivell comarcal i nacional.

Si tens entre 16 i 30 anys i tens ganes de dir la teva vine i participa. Estem al carrer del San Pau 12. Però també pots contactar amb nosaltres al nostre Facebook o enviant un mail a jsclallagosta@gmail.com

Aquí pots veure les entrades d’aquesta pàgina relacionades directament amb la JSC.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: