QUI SOM

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), és un partit polític català, d’ideologia socialdemòcrata, creat el 16 de juliol de 1978 i radicat a Catalunya. A nivell espanyol està federat amb el PSOE.

El PSC de La Llagosta somos mucho más que un partido político, somos un conjunto de personas que nos organizamos para intentar buscar conjuntamente una solución a los problemas que cada día se nos plantean en la sociedad. Somos parte de la ciudadanía de La Llagosta, pueblo al que queremos y pertenecemos, actualmente somos alrededor de un centenar de militantes y casi 300 simpatizantes.

Te dejamos el post de la configuración de la ejecutiva actual. Elegida el  17 de Febrero de 2017.

“Avui 17 de Febrer de 2017 els i les militants socialistes de la Llagosta hem tornat a revalidar a Antonio Rísquez com a Primer Secretari de l’agrupació local.

Durant l’assemblea d’avui s’ha presentat el nou projecte que encaminarà l’agrupació per als propers quatre anys, el projecte que encapçala Rísquez pretén que el partit sigui sent el referent de la localitat que millor sap defensar els interessos col·lectius de les persones que viuen a La Llagosta.

Un partit obert i útil, un espai polític obert on es convida a tota la ciutadania a participar on el partit es posa com sempre a disposició de tothom com a eina útil per canviar el nostre poble a millor.

També un partit modern, sense complexos, actualitzat, que connecta amb la ciutadania i que està posat al día, on s’incorpora per primer cop una Secretaría de persones LGTBI.

A l’assemblea d’avui es presentava també l’informe de gestió que ha estat aprovat per una amplia mojaría, el punt fort de l’informe ha estat l’activisme polític que s’ha dut a terme durant la darrera etapa on, fruit de tot un treball de l’agrupació va acabar ajudant a que els socialistes acabessin recuperant l’Alcaldia de la Llagosta a les passades eleccions.

L’agrupació socialista estarà formada per una llista igualitaria formada per tretze persones amb els següents càrrecs:

Primer Secretari, Antonio Rísquez; Seccretari d’Orgnització, Raúl Valero; Secretaria de Política Municipal, Conchi Jimenez; Secretari Adjunt a Organització, Lluís Ortí; Secretaria de Polítiques Socials i Serveis a les Persones, Antonia Illescas; Secretari de Comunicació y Relacions Institucionals, Oscar Sierra; Secretaria d’Igualtat, Imma Buades; Secretari de Finances i Activitats de la “Casa del Pueblo”, Mariano García; Secretaria de Cooperació i Solidaritat, Maria Gaona; Secretari de Formació, Joventut i Persones LGTBI; Vocal, Marce Ferrer i Representant de Joventuts Socialistes, Melania Beltran.”

 20170217_195637-1
%d bloggers like this: