10è Congrés Federació 2020

El passat dissabte 15 de Febrer els i les socialistes de la comarca del Vallès Oriental vam celebrar el 10è Congrés de Federació. Un emotiu Congrés on vam ratificar la continuïtat del nostre Primer secretari comarcal Jonatan Martínez. Les mostres de suport cap al líder comarcal dels socialistes van ser unànimes, en els diferents parlaments que hi van haver es va destacar la capacitat de sacrifici, treball, empatia i bona gestió que ha fet en el darrer mandat, recordant els bons resultats electorals a les municipals i les posteriors negociacions perquè els socialistes estiguessin al govern del Consell Comarcal, a la presidència del Consorci de Residus i el Consorci del Besos Tordera.

En aquest Congrés de Federació, també es va formalitzar el nou Consell Executiu on el company Antonio Rísquez portarà la Secretaria de Benestar Social. També es van renovar els representants al Consell Nacional on la companya Conchi Jiménez formarà part del grup de companys i companyes de la comarca que ens representaran al màxim òrgan del partit. També el nostre alcalde Oscar Sierra formarà part d’aquesta nova executiva comarcal com a membre nat.

Des de La Llagosta volem donar l’enhorabona als companys i companyes de la nova executiva de la Federació dels Socialistes del Vallès Oriental. Bona Feina i Molts encerts. EQ2J_CMWkAEgk-W

El Primer Secretari Comarcal fent exposició de l’informe de gestió
EQ0T2FXW4AYNT9O

Delegació de La Llagosta al 10è Congrés de Federació del Vallès Oriental. EQ0T0NbWkAE7Ept

Posted on febrer 16, 2020, in Actes, ACTOS, Nota de premsa. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: