Nova Executiva d’Agrupació

Avui 17 de Febrer de 2017 els i les militants socialistes de la Llagosta hem tornat a revalidar a Antonio Rísquez com a Primer Secretari de l’agrupació local.

Durant l’assemblea d’avui s’ha presentat el nou projecte que encaminarà l’agrupació per als propers quatre anys, el projecte que encapçala Rísquez pretén que el partit sigui sent el referent de la localitat que millor sap defensar els interessos col·lectius de les persones que viuen a La Llagosta.

Un partit obert i útil, un espai polític obert on es convida a tota la ciutadania a participar on el partit es posa com sempre a disposició de tothom com a eina útil per canviar el nostre poble a millor.

També un partit modern, sense complexos, actualitzat, que connecta amb la ciutadania i que està posat al día, on s’incorpora per primer cop una Secretaría de persones LGTBI.

A l’assemblea d’avui es presentava també l’informe de gestió que ha estat aprovat per una amplia mojaría, el punt fort de l’informe ha estat l’activisme polític que s’ha dut a terme durant la darrera etapa on, fruit de tot un treball de l’agrupació va acabar ajudant a que els socialistes acabessin recuperant l’Alcaldia de la Llagosta a les passades eleccions.

L’agrupació socialista estarà formada per una llista igualitaria formada per tretze persones amb els següents càrrecs:

Primer Secretari, Antonio Rísquez; Seccretari d’Orgnització, Raúl Valero; Secretaria de Política Municipal, Conchi Jimenez; Secretari Adjunt a Organització, Lluís Ortí; Secretaria de Polítiques Socials i Serveis a les Persones, Antonia Illescas; Secretari de Comunicació y Relacions Institucionals, Oscar Sierra; Secretaria d’Igualtat, Imma Buades; Secretari de Finances i Activitats de la “Casa del Pueblo”, Mariano García; Secretaria de Cooperació i Solidaritat, Maria Gaona; Secretari de Formació, Joventut i Persones LGTBI; Vocal, Marce Ferrer i Representant de Joventuts Socialistes, Melania Beltran.

20170217_195637-1(foto: militants socialistes durant l’assemblea)

Posted on febrer 17, 2017, in Actes, Noticies. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: