Moltes Gràcies a tots els que ho heu fet possible.

Ahir diumenge al Centre Cultural les i els llagostencs vam poder gaudir de l’homenatge a l’alcalde Jose Luís López, un acte organitzat per diferents entitats i persones del poble. L’acte es va estructurar en cinc parts, institucional, entitats, partit polític, vida i família. Van ser moltes les entitats que van participar com també moltes les persones a títol individual. Un públic emocionat va omplir el Centre Cultural on només van haver-hi paraules de gratitud per la seva feina i per la  forma de ser d’aquest Gran Alcalde i encara millor persona per a La Llagosta.

Volem destacar les paraules d’elogi de les entitats com també la seva petició perquè Jose Luís acabi sent fill adoptiu de la Llagosta i perquè un carrer, plaça o equipament del nostre municipi porti el seu nom.

En els diferents parlaments s’ha de destacar l’emotiu discurs d’Antonio Rísquez que va parlar en nom dels i les socialistes de la Llagosta, on va descriure els valors de llibertat, igualat i justícia social, dels i les socialistes, valors propis de Jose Luís i que els utilitzava com pilars fonamentals en tot allò que hi treballava. El discurs va acabar amb una especial menció a una foto de Jose Luís amb Ernest Lluch ambdós amb el puny esquerre en alt: “Hasta Siempre compañero”

Per aquest motiu volem donar les gràcies a totes les persones i entitats que heu fet possible l’homenatge a l’alcalde José Luis. Gràcies de tot cor.

jose luis

Posted on gener 19, 2015, in Actes, Publicacions and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: