Oscar Sierra escollit candidat del PSC La Llagosta a les pròximes eleccions municipals.

Ahir dimarts 16 de Desembre de 2014 els afiliats de l’agrupació Socialista de la Llagosta, van escollir a Oscar Sierra com el candidat del PSC a les properes eleccions municipals del 25 de Maig de 2015.

El candidat havia aconseguit suficients avals de la militància, superant el terç dels membres assistents a l’  assemblea, per poder-se presentar. Des de l’anunci d’Antonio Rísquez de no repetir com a candidat a les properes eleccions, Oscar ha estat rebent un ampli recolzament dels companys i les companyes socialistes per esser el pròxim candidat. Aquest suport rebut l’ha traslladat a l’assemblea posicionant-se formalment com a candidat a les properes eleccions.

La seva candidatura, l’única que es va presentar, va rebre l’aval previ del 71% dels militants presents a l’assemblea. El resultat de la votació, en què van participar militants i simpatitzants, va ser de 53 vots a favor per cap en blanc.

Oscar Sierra té 31 anys. És llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública i Màster en lideratge per a la Gestió Política. També té formació com a auxiliar d’infermeria, professió a la qual es dedica actualment a la residència i centre de dia per a discapacitats La Vinyota.

A la presentació de la seva candidatura davant els militants i simpatitzants, Oscar Sierra ha manifestat el seu “compromís per treballar perquè a La Llagosta es produeixi el veritable canvi de la mà d’un govern que torni a situar de nou al nostre poble en el camí del progrés i de la millora, que recuperi la bona gestió dels serveis perduda en aquests anys, que reforci la cooperació amb les entitats i associacions i que treballi per a tothom, especialment per a les persones que estan patint amb més duresa les conseqüències de la crisi “.

Antonio Rísquez va intervenir a l’assemblea com primer secretari de l’agrupació per manifestar “el seu total suport a l’Oscar Serra i al conjunt de la candidatura socialista que es presenti a les pròximes eleccions, convençut que serà l’equip amb més energia, compromís, il·lusió i capacitat ”

imagen psc

Posted on Desembre 17, 2014, in Actes, Agenda, Nota de premsa, Publicacions and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: