Dimisión en bloque de la oposición en la Empresa Municipal por falta de información y transparencia

Dimissions a l’empresa ‘Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni’, encarregada de la gestió del CEM ‘El Turó’ de la Llagosta per manca d’informació i transparència.

Tots els membres del consell d’administració representants dels grups a l’oposició a l’ajuntament de la Llagosta han presentat un document conjunt de dimissió per la negativa dels responsables de l’empresa a facilitar la informació econòmica als consellers.

Amb data 4 de juny de 2013, el regidor de l’ajuntament de la Llagosta Sr. Raúl Valero Martínez (PSC) ha presentat la dimissió immediata i irrevocable com a membre del consell d’administració de l’empresa ‘Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni’ encarregada de la gestió i explotació del Complex Esportiu Municipal ‘El Turó’.

La dimissió ha estat presentada conjuntament en un mateix document amb els representants de CiU i del PP a l’ajuntament i a l’empresa municipal. En el cas del representant del PP, es tracta de la ratificació per escrit de la dimissió que presentava en el decurs del consell d’administració celebrat amb data de 23 de maig de 2013.

El motiu de la dimissió és la continuada negativa dels responsables de l’empresa a facilitar la informació sobre l’estat dels comptes i la situació econòmica a la resta dels membres del consell d’administració, malgrat les reiterades peticions de diversos membres del consell. Recordem que els màxims responsables de l’empresa són l’alcalde Alberto López i els consellers delegats, els regidors Adelino Macías i Marta Melgar.

Volem informar també que en aquell consell d’administració es var presentar la proposta d’externalització i contractació dels serveis de gerència de l’empresa per un import de fins a 76.000 € (IVA inclòs). Aquesta proposta de contractació de serveis es va presentar només com a punt per donar compte, sense elevar-la a votació ni al consell de administració ni a la Junta General.

En aquest sentit, tots els regidors dels grups municipals a l’oposició i membres de la Junta General, també han presentat aquest dimecres 5 de juny, la petició de convocatòria de una Junta General Extraordinària amb la finalitat de debatre i anul·lar si s’escau, aquest procés de contractació.

La Llagosta, 6 de juny de 2013.

Per veure el Comunicat de Premsa enviat als mitjans de comunicació en pdf click aquí

Posted on Juny 7, 2013, in Nota de premsa, Noticies and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: