FESTA DE LA ROSA DE LA LLAGOSTA 2013

LA FESTA DE LA ROSA, TOT UN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ.

Aquest dissabte va tenir lloc  la FESTA DE LA ROSA SOLIDARIA de la Llagosta, una festa de germanor, convivència i solidaritat on es van recaptar 398€ que van anar íntegrament al Banc d’Aliments de la Llagosta, gestionat per l’entitat REMS. 

La recaptació dels diners es van fer a partir de la venta de tiquets solidaris  d’1€ i posteriorment de la venta de  begudes. Amb el tiquet solidari es podia gaudir d’una botifarra i una beguda. Enguany, es van superar les previsions, es van vendre els 350 tiquets solidaris i algunes persones que no havien adquirit el tiquet amb antelació no van poder gaudir de la botifarra, tot i així moltes persones que no podien gaudir de l’esmorzar van voler col·laborar, emportant-se la beguda pel mateix preu.

L’acte va tenir grup de música Charanga , inflables pels més petits, exhibició de baldufes i dos petits parlaments de la Diputada al Parlament i alcaldessa de Santa Coloma Núria Parlon i Antonio Rísquez.

Tant Núria com Rísquez van parlar sobre la situació actual de crisi del País i de com afecta al dia a dia a municipis com la Llagosta i Santa Coloma de Gramanet i de quines mesures s’estan duent a terme per intentar apaivagar els seus efectes.

Rísquez va parlar sobre les propostes del PSC de la Llagosta per crear ocupació a la Llagosta,  de la situació anàloga del govern de la Llagosta i del poc cas que fa aquest de les propostes socialistes per apaivagar els ferotges efectes de la crisis que estan fent efecte sobre les persones de la Llagosta.

Núria també va defensar amb ímpetu el dret a decidir de les dones sobre el seu cos, que amb la llei de l’avortament que vol aplicar el PP acabaria amb aquest dret, portant a la societat a la època del franquisme.

Els participants van quedar molt satisfets, la festa va concorre amb normalitat tot i que la gent va haver de fer cua per poder adquirir el seu esmorzar ja que l’alcalde de la Llagosta va prohibir expressament als socialistes  fer una barbacoa per fer les botifarreres al Parc Popular i s’havien d’anar portant des d’una nau del polígon de la Llagosta.

FENT CLICK A LA FOTO PODEU VEURE L’ÀLBUM SENCER DE LA FESTA DE LA ROSA
IMG_4904

Posted on Mai 27, 2013, in Actes, Noticies and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: