Exigim una rectificació pública de Jordi Alonso

Amb data de 19 d’abril ha estat lliurada la resolució definitiva de la seguretat social a la persona que gestionava el quiosc bar del Parc Popular de l’expedient obert arran de la inspecció de la seguretat social efectuada al mes d’agost.
La resolució determina que procedeix deixar sense efecte l’acta d’infracció practicada i la sanció proposada en la mateixa, així com anul·lar la responsabilitat solidària de l’implicat.
El PSC de la Llagosta vol denunciar l’actitud barroera de Jordi Alonso en aquest afer. Va actuar des de la més absoluta irresponsabilitat i mala fe, intentant desprestigiar a la persona implicada, a la seva família, als regidors i regidores del PSC i a l’entitat Dominó La Llagosta.
Jordi Alonso va ser inicialment coneixedor de la informació per qüestió del seu càrrec. El propi interessat va lliurar-la voluntàriament a l’alcalde. Pocs dies desprès, el propi Jordi Alonso va filtrar interessadament la notícia a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació.
El més greu de tot, és que va donar per certes i definitives unes presumptes faltes i sancions que finalment no s’han produït, demostrant una actitud temerària impròpia d’un primer tinent d’Alcalde i portaveu d’un govern municipal que ens hauria de representar a tots i totes. Una vegada més, ha fet prevaldre per sobre de la veritat el seu odi personal cap al PSC.
Es demostra, per enèsima vegada, que ICV-EUiA estan més preocupats de atacar al PSC, -encara que sigui des de l’especulació- que de treballar pels interessos generals de la Llagosta.
Davant d’aquests fets, la Comissió Executiva del PSC, exigeix una immediata rectificació pública de totes les calumnies i falsedats vessades en el seu dia als mitjans de comunicació per Jordi Alonso, regidor portaveu d’ICV-EUiA.
La Llagosta, 22 d’abril de 2013.
Per veure resolució de la seguretat social, feu clic aquí

Posted on Abril 23, 2013, in Nota de premsa, Publicacions and tagged , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: