El 25-N, ni uns ni altres #Masfracas

Coneixes CiU?

Sí, són ells, els que a la Llagosta van aixecar el bracet per fer alcalde a l’Alberto López, candidat d’ICV-EUiA, la segona força més votada, sense cap problema de consciència per a ningú, ni tant sols per aquells que votaven ni tampoc pel que era votat.

Sí, són ells, els que han rebut el privilegi d’assolir la segona Tinença d’Alcaldia amb només dos regidors a l’Ajuntament.

Sí, són ells, els que a La LLagosta gestionen l’educació dels nostres fills, la salut de tots nosaltres i els serveis públics del poble, gràcies a la delegació d’un alcalde d’un partit d’esquerres “de debò”.

Sí, són ells, els de les retallades, els que ens cobren el rebut de les escombraries per sobre del seu preu real. Són els que han fet perdre el servei de ginecologia a La Llagosta. Són els que ens cobren l’euro per recepta, els que han permès que urgències redueixi els horaris al nostre CAP, els que han pujat 500€ la quota anual de l’escola bressol Cucutràs. Són els que al març van recolzar la contractació d’un simpatitzant de la causa d’Artur Mas com assessor a proposta de l’alcalde per ‘’només’’ 41.300€, i mentrestant van retallant. Sí, són ells.

 

* Article de la JSC de La Llagosta

Posted on Octubre 29, 2012, in Articles, Butlletins and tagged , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: