Carta oberta dels socialistes de La Llagosta a l’alcalde en referència a la Vaga General del 29M


Carta oberta dels regidors del Grup Municipal Socialista a l’alcalde Sr. Alberto López en referència al recolzament del PSC de La Llagosta a la Vaga General del 29 de Març del 2012.
“A l’atenció del Sr. Alberto López,
 
Els sindicats amb major representació a l’Estat espanyol han convocat conjuntament una vaga general per al proper 29 de març contra la reforma laboral aprovada pel PP amb el recolzament de CiU.
 
Les vagues generals sempre impliquen un esforç per part de l’administració en la conjugació i respecte de diferents drets que entren en conflicte. A més, el municipi és l’espai on es desenvolupen totes les activitats i on s’exerceixen tots els drets.

Donades aquestes circumstàncies, el Grup Municipal Socialista de l’ajuntament de la Llagosta demanem a l’alcalde Sr. Alberto López el trasllat a un altra dia del Ple Ordinari del mes de març que a priori correspondria celebrar en aquesta data

Des del Grup Municipal Socialista volem expressar d’entrada el nostre respecte per la competència de l’alcalde en la convocatòria del plenari, però també volem anunciar el nostre posicionament de que donat el cas, si l’alcalde decideix convocar el Ple, el Grup Municipal Socialista valorarem la no assistència a dita convocatòria com a recolzament a la convocatòria de vaga
 
Per últim volem reafirmar el nostre respecte cap al lliure exercici dels drets de tots els ciutadans i ciutadanes, i cap al principi de responsabilitat de l’ajuntament pel que fa a l’exercici de les seves funcions en el municipi. Confiem que el nostre ajuntament actuarà, com sempre, amb encert en la conjugació d’ambdós drets.
 
Atentament,
 
Els regidors del Grup Municipal Socialista a l’ajuntament de la Llagosta”
Aquesta carta també ha estat enviada al correu institucional d’alcaldia de La Llagosta, al Sr. Alberto López.

Posted on Març 19, 2012, in Publicacions and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: