Classes de TIC’s gratuïtes i obertes al poble.

Ahir el PSC La Llagosta va començar les classes de TIC’s, com cada dijous de Març de 18h a 19:30 nivell I i de 19:30 a 21h nivell II (Carrer Sant Pau 12). Classes obertes i gratuïtes a tots els ciutadans.

Des de el PSC i la JSC de La Llagosta quan parlem de 2.0 massa sovint assimilem aquest concepte amb tot allò que te relació amb el món d’internet, els blocs, les xarxes socials, els webs i la tecnologia. Però tot i que es evident que guarda una certa relació el concepte 2.0 va molt més enllà: el 2.0 es una nova manera de d’entendre la societat i de connectar amb el món, és una nova manera de relacionar-se i evidentment una nova manera de compartir i estar ben informat.

Conèixer aquestes eines ens permetrà poder relacionar-nos, comunicar-nos, compartir millor entre nosaltres i estar millor informats del que passa en el nostre entorn;  es per això que des de la “Casa del Pueblo” hem decidit fer formació oberta a tothom en Tècniques de la Informació i Comunicació en tot el seu ampli ventall, tant per nadius digitals, com per persones que mai han tocat un ordinador, des de menors d’edat fins a jubilats. T’ensenyarem des de les tècniques més simples d’un ordinador com enviaments de correus fins la utilització de les xaxes socials (totes), i si vols, fins i tot treu-re el màxim profit del teu smartphone.

Si us voleu apuntar només heu de venir a la Casa del Pueblo, amb el vostre portàtil (si no en teniu us deixarem un). Tots els Dijous de Març de 18 a 19:30 nivell I (bàsic) o de 19:30 a 21 nivell II. O trucar al telèfons 639 322 841 o 637 704 645.

El coneixement ens farà lliures.

Posted on Març 2, 2012, in Agenda, Noticies, Publicacions and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: