El PSC de La Llagosta fa una crida a tots els llagostencs i llagostenques perquè es manifestin contra la Reforma Laboral.

Els i les socialistes de La Llagosta, davant la Reforma del mercat de treball acordada pel Consell de Ministres del passat divendres,  manifestem que:

El Govern del PP només ofereix l’acomiadament com a eina per combatre l’atur. Amb més de cinc milions d’aturats, és evident que el problema d’Espanya no són les dificultats a l’hora d’acomiadar treballadors, sinó la generació d’ocupació. En aquest sentit, la reforma laboral no només no millorarà les condicions de qui no té feina, sinó que, a més, precaritzarà les condicions de qui sí en té.

Aquesta reforma suposa un gravíssim atac als drets dels treballadors, ja que reforça el poder de decisió unilateral dels empresaris sobre les condicions laborals i debilita jurídicament la posició dels assalariats davant l’empresa. Per exemple, se suprimeixen els convenis col·lectius com a principal coixí de seguretat i es permet l’acomiadament lliure dels i les joves, així com la baixada de salaris sense una negociació suficient.

Fem una crida a tots els llagostencs i llagostenques perquè se sumin a les manifestacions ciutadanes d’aquest diumenge, 19 de febrer, contra la Reforma laboral del PP i recolzada per CiU.

Militants i simpatitzants del PSC de La Llagosta han quedat el diumenge a les 11 del matí a l’estació de tren per anar tots plegats. Sumat-hi !

Posted on febrer 14, 2012, in Agenda, Noticies, Publicacions and tagged , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: